Applikációs technikák

Klasszikus 1D

A klasszikus kivitelezés során, – hypoallergén ragasztóval – egy saját pillára egy professzionálisan, elasztikus anyagból készült Xtreme pillát applikálok.

Árlista
szempilla-klasszikus-1d-1-1-1

Duplázott 2D

A duplázott applikáció során, – hypoallergén ragasztóval – egy saját pillára kettő professzionális, elasztikus anyagból készült Xtreme Pilla kerül. A pillapaletta különböző, típusait, íveit, vastagságait valamint hosszúságait kombinálva alkotom meg a tökéletes, egyedi designt.

Árlista
szempilla-2d-duplazott-1-1-2

Volume 3D-5D

A volume szisztéma, a szálankénti szempilla-hosszabbítás tudományának legösszetettebb applikációs módszere. Hypoallergén ragasztó segítségével egy saját szempillára, 3-5 elasztikus, specifikusan könnyített Xtreme pillát applikálok rugalmas, dús hatást eredményezve. A Styling megalkotásához különböző típusokat, íveket, vastagságokat valamint hosszúságokat kombinálva alkotom meg a tökéletes, egyedi designt.

Árlista
szempilla-3D-5D-volume
logo-sav

Pillatípusok

Faux Mink Bold

Az egyszerűség az elegancia lapja. Ezt hűen tükrözi az Xtreme Lashes Bold típusú pillája. Egy apró szépségfortély, amely az egyszerűségben rejlő apró kifinomultságot hivatott kiemelni, a lehető legtermészetesebb módon.

Árlista
szempilla-bold-1-2-1

X-Wrap Matte

Tusvonal hatást képez, fokozva a drámai tekintet csillagását. Az X-Wrap amellett, hogy volumenizál, kitölti a ritkás szempilla hézagait. High-tech, valamint könnyített kivitelezésének köszönhetően pedig tartósabb, mint bármely normál műszempilla.

Árlista
szempilla-wrap-1-2-2
logo-sav

Pillaíveltségek

X35-ös íveltség

Az Xtreme Lashes legtermészetesebb ívű pillája, mely szinte teljesen megegyezik saját szempilláink íveltségével.

szempilla-klasszikus-1d-x35iv-1-3-1

X40-es íveltség

Az általam legtöbbet használt íveltség, mellyel gyönyörű, látványos, de mégis természetes pillasor érhető el.

szempilla-klasszikus-1d-x40iv-bold-1-3-2

X50-es íveltség

Az Xtreme Lashes legíveltebb típusú pillája, mely optikailag legjobban nyitja a szemet.
.

szempilla-klasszikus-1d-x50-iv-wrap-1-3-3

X90-es íveltség

Az önkifejezés és az egyedi stílus harmóniája

Az Xtreme Lashes új, speciális görbületű és „íves törésvonalú” könnyített pillája tökéletesen formázható, legyen szó természetes (bold) vagy drámai (wrap) megjelenésről. a dimenzionális, lifting hatású X90 optikailag nyitja a szemet, különösen látványos megoldást nyújt egyenes pillák vagy megereszkedett szemhéjak esetén.

Árlista
zempilla-klasszikus-1d-x90-iv-Wrap-1-3-4
logo-sav

Flex Fusion HYPOALLERGÉN ragasztó

Az Xtreme Lashes piacvezető hypoallergén ragasztója illat és gőzmentes, káros-anyagmentes, biztonsági tanusítvánnyal és orvosi valamint prémium minősítéssel rendelkezik. Különösen „tiszta” összetételének köszönhetően még az extra érzékeny szemű vendégek számára is alkalmas.

 

Árlista
szempilla-flexfusion-ragaszto-1-4
logo-sav

Ápolási Tanácsadó

Az Xtreme Lashes precíziós applikálási technikája és az egymást optimálisan kiegészítő termékei révén érhető el, hogy a műszempillák – az Egyesült Államokban előírt szigorú tanok szerinti – higiénikus felhelyezést követően hosszan tartanak.

Az Xtreme Lashes műszempillák élettartamának növelése érdekében a következőkre kell figyelned:

  • Ne használj olajos sminklemosót vagy micellás vizet, mert az feloldja a ragasztót!
  • A szemet a szemhéj körül csak egy szivacsos applikátorral tisztítsd meg óvatosan.
  • Használd az Xtreme Lashes Eye Make Up Remover gyógynövényes szemfesték-lemosót.
  • Pilláid élettartamát növelheted, ha az Xtreme Lashes Coating szempillaápolóval bevonod hetente egyszer. Vigyázz, hogy ne kerüljön a szemedbe!
  • Ha Xtreme Lashes szempillákat viselsz, akkor nincs szükséged szempillaspirálra. Ha mégis szeretnéd szempilláidat kifesteni, akkor a vitaminos, Xtreme Lashes speciális spirált javasoljuk, amelyet kifejezetten a meghosszabbított szempillákra fejlesztettünk ki. (Csak a pillák végét spirálozd!)
  • Ne használj vízálló spirált, mert ennek összetevői tönkretehetik a természetes szempilla és az Xtreme Lashes pillák közötti rögzítőanyagot, így nem lesz tartós.
  • Kontaktlencse behelyezésekor ne a szempilládat húzd meg, hanem a szemhéjadat.

 

logo
Hyaluron
Szemöldök
Szempilla
Smink
Árlista