Ajak Volumen növelés és Mosolyránc kezelés hyaluronnal tű és fájdalom nélkül!

Hogyan működik?

Az eredeti Splendid® FillAIR hyaluron pen sűrített levegő segítségével, előre meghatározott mennyiségű hyaluronsavat képes bejuttatni a bőrbe. A tűs eljárásokkal ellentétben ennél az eljárásnál a hyaluronsav egyenletesebben szétoszlatható a bőr rétegei között. A beavatkozás után, a kezelt területtől függően akár már egy napon belül nem látható külsérelmi nyom, viszont az eredmény azonnal észrevehető.

A hyaluronsavról

 A hyaluronsav a bőr és a kötőszövet alap építő eleme, neki köszönhető a bőr hidratáltsága és az arc kontúrjának megtartása. Szervezetünk hyaluronsav tartalma a kor előrehaladtával csökken.

Az eredeti Splendid® FillAIR hyaluron pen segítségével bejutattott hyaluronsav nagy mennyiségű vizet képes megkötni, így tölti fel a mély ráncokat és hidratálttá teszi a bőrt. A kezelés egyaránt alkalmas a ráncok feltöltésére és az ajkak volumen növelésére. A kezelés eredményének tartóssága több tényezőtől is függ, többek közt a vendég életvitelétől és a hyaluronsav típusától.

Az általában forgalomban lévő anyagok, olyan hyaluronsavak, amelyek arra lettek kifejlesztve, hogy szakorvos tű és fecskendő segítségével a bőrbe injekciózza azokat. Ezek a hyaluronsavak nem megefelelőek a hyaluron pennel történő tű- és fájdalommentes ajak volumen növelés és mosolyránc kezeléshez, mivel nagy fokú duzzadást, ödémát okoznak, viszont, amikor az ödéma elmúlik, a duzzadás lelohad, az anyagokból jóformán nem marad semmi.
Az általam használt e.p.t.q. hyaluronsav kifejezetten a hyaluron pennel való töltés különleges kívánalmainak megfelelően lett kifejlesztve, így könnyedén jut a bőr megfelelő rétegébe, nem okoz duzzadást és szép egyenletes, tartós eredményt biztosít. 

seprenyi-melinda-splendid-010
seprenyi-melinda-splendid-011
Szolgáltatások és árak

Referenciamunkáim

Hyaluron
Szemöldök
Szempilla
Smink
Árlista